ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

افشای رسوایی اخلاقی و استعفای نماینده مجلس انگلیس

افشای رسوایی اخلاقی و استعفای نماینده مجلس انگلیس دومینوی استعفای نمایندگان مجلس عوام انگلیس از حزب حاکم محافظه کار همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، افزایش استعفای نمایندگان مجلس عوام انگلیس از حزب حاکم محافظه کار به دلایل سیاسی و رسوایی‌های اخلاقی موقعیت این حزب در مجلس انگلیس را تضعیف کرده است.

 

به گزارش گاردین، دیوید واربرتون، نماینده مجلس انگلیس از حزب حاکم محافظه کار که پس از افشای رسوایی اخلاقی از نمایندگی مجلس تعلیق شده بود از سمت خود استعفا کرد.

 

افزایش استعفای نمایندگان مجلس عوام انگلیس از حزب حاکم موقعیت این حزب در مجلس انگلیس را تضعیف کرده است که باید با انتخابات میان دوره‌ای جایگزین آنان تعیین شوند.

 

صاحب نظران با توجه به نتایج نظر سنجی‌ها که از کاهش میزان محبوبیت حزب حاکم محافظه کار حکایت دارد معتقدند دستکم در برخی از حوزه‌ها حزب حاکم محافظه کار جایگاه و کرسی خود را از دست خواهد داد.

 

در هشت روز گذشته چهار نماینده حزب حاکم محافظه کار در مجلس عوام انگلیس از سمت نمایندگی استعفا کردند که بوریس جانسون نخست وزیر اسبق انگلیس و رهبر پیشین حزب محافظه کاراز جمله آنان است.

 

هنوز جزئیات بیشتری از رسوایی اخلاقی این نماینده مجلس منتشر نشده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار